Dit is Marc

Marc studeerde werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft en begon zijn carrière als octrooigemachtigde in 2008 bij een groot octrooibureau.

Marc van der Velden studeerde werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft en begon zijn carrière als octrooigemachtigde in 2008 bij een groot octrooibureau. In 2015 richtte hij zijn eigen kantoor op, van waaruit hij onder andere als off-counsel voor meerdere gerenommeerde bureaus werkzaam was. Daarnaast bedient hij een groot aantal directe cliënten uit het MKB en is hij als externe docent verantwoordelijk voor het “EPC claim drafting”-deel van de Advanced Master Intellectual Property Law and Knowledge Management aan de Universiteit Maastricht. Hij is mede-oprichter en partner/eigenaar van IP Maison.

Marc staat cliënten en advocaten bij in octrooikwesties in de breedste zin, waaronder het opstellen en tot verlening brengen van octrooiaanvragen, het adviseren van octrooistrategieën, het formuleren van octrooilicenties, assisteren in octrooigeschillen, en het geven van inbreuk- en geldigheidsadviezen en freedom to operate-adviezen.

Collega-gemachtigden typeren hem als intelligent. Marcs werkveld bestaat uit werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, microsystemen, software en regeltechniek.

Artikelen van Marc

Bekijk alles