IP Maison is thuis in intellectueel eigendom

Neem contact op

Wij voeren een modern bedrijf. Kantoorgebouwen lieten we achter ons om onze krachten te bundelen in een virtueel pand dat we IP Maison noemen. De naam zegt het al, wij zijn thuis in intellectueel eigendom en meer nog van huis uit gespecialiseerd in octrooien. U treft ons dus niet op één gemeenschappelijke fysieke locatie, maar we gebruiken moderne communicatiemiddelen om met u en onderling te communiceren.

Zo zijn we goed bereikbaar. U vindt onze directe telefoonnummers op onze persoonlijke pagina’s en we plannen graag een video-belafspraak met u in. Waar dat wenselijk is, bijvoorbeeld om een uitvinding op locatie te bekijken, maken we een afspraak om bij u langs te komen.

Wij richten ons op middelgrote bedrijven met een eigen R&D afdeling

Elk van ons heeft een ruime ervaring met het werken voor cliënten uit het MKB. We geven strategisch advies over het opbouwen van een octrooiportefeuille, houden de octrooipositie van concurrenten in de gaten, stellen octrooiaanvragen op en brengen ze tot verlening in binnen- en buitenland en treden op als er onverhoopt inbreuk gemaakt wordt.

Dat doen we zelf, maar waar nodig buiten Europa via ons netwerk van buitenlandse octrooigemachtigden en voor inbreukzaken samen met in octrooizaken gespecialiseerde advocaten zodra de procedure voor de rechtbank gevoerd moet worden.
IP, Intellectual Property, of in het Nederlands Intellectueel Eigendom, omvat meer dan alleen octrooien. Merken, modellen, handelsnamen en auteursrechten vallen ook onder IP. Neem bij vragen gerust contact op. Kunnen wij u zelf niet helpen dan hebben we een groot netwerk waar we naar door kunnen verwijzen.